Italiaanse Biologische Honing

De familie Iacovanelli zijn terecht trotse gecertificeerde Italiaanse biologische honingproducenten. De certificering is voor u het beste bewijs als bevestiging van de kwaliteit van hun honing.
Italië heeft een enorme verscheidenheid aan Monoflorale honing(de bijen bezoeken slechts 1 soort bloemen) van, Citrus, Kastanje, Kers, Eucalyptus, Zonnebloem, Honingdauw, Rozemarijn, Limoen en Tijm.
Wanneer u op zoek bent naar verrassende nieuwe authentieke honingvariaties bent u bij de familie Iacovanelli aan het juiste adres.
Ook ik ben voor Abruzzo Passion aan het juiste adres bij de familie Iacovanelli. Ondanks het feit dat ik tijdens mijn bezoek aan Italië ziek was, heeft de familie alles op alles gezet om een bijzondere ontmoeting mogelijk te maken, zodat onze samenwerking verwezenlijkt kon worden. Dankbaar ben ik voor hun begrip en inspanningen. Trots als een pauw ben ik op de, hopelijk langdurige relatie met deze familie.
In het jaar 1858 is de familie Iacovanelli begonnen met het verwerken van honing. Nu is de vierde generatie bezig om de kwaliteit van toen, met uiterste zorg en de verworven kunst te continueren.
De familie bezit 1500 bijenkorven en deze worden door een specifieke bescherming nooit warmer dan 20°C.
Deze korven zijn vervaardigd uit natuurlijke materialen. Het biologisch houden van bijen vergt een uiterste inspanning van de familie. Maar de liefde voor de bijen, traditionele productie en een innovatieve technologie garanderen u honingen, met onaangetaste kleuren, smaken, geuren en van een ongekende kwaliteit.
De honing van de familie Iacovanelli kan ook prima gecombineerd worden met onze oer Hollandse keuken.
Als dorstlesser, water, Eucalyptus honing en Citroensap. Een Milkshake met melk, verse Aardbeien en Acaciahoning. Jus de Orange met Sinaasappelhoning. Een geroosterd broodje met boter en uw favoriete honing. Een boterham met pindakaas bestreken met een verfijnde transparante honing. Uw mooiste salade verrijkt met welke honing dan ook en natuurlijk kunt u de Acaciahoning gebruiken als vervanging van suiker in uw koffie of thee.
Uw honing kunt u lang bewaren wanneer u hem op een donkere koele plaats bewaard. Nog even een weetje. Heldere vloeibare honing is net zo goed van kwaliteit als een vaste gekleurde honing. Het verschil zit hem in het productieproces, maar heeft totaal geen invloed op de kwaliteit.
Honing, gezond en bijzonder. Hopelijk bent u na het proeven ervan, net zo enthousiast als ik.
Groet, Peter Kilian.